Idetévedtek

2013. július 23., kedd

Szeptember 20. Szombat

Köszönöm mindenkinek a véleményét! láttam egy Dislike-ot, nem tudom kitől jött, de arra kérem, hogy írja le, ami tetszik, és ami nem! Jó olvasást, imádlak titeket! <3


Egész nap a helyszínen dekkoltunk. Hoztunk magunkkal egy-egy bőröndöt, hogy hitelen legyen a "hétvégén csaj buli lesz" dolog.
Teljesen fel lett építve a pálya, külön elkerített hely nekünk, asztal a zsűrinek. Az érmek egy asztalom voltak, az oklevelekkel.
A sorszámokat gyártottak, értékelőlapokat válogattak. Egyszóval teljes káosz volt. Mindenki cipelt valamit. Volt aki hangfalat, volt, aki asztalt, volt aki csak úgy ellenőrizgetett.
- Mi ez a bőrönd? - jött oda Ben, a főszervező.
- Alibi - vontuk meg a vállunk.
- Jó, vigyétek az öltözőtökbe - legyintett, és tovább ment ellenőrizni.
Kamilla bent válogatta ki
 a ruháinkat, és amikor melátott, szólt, hogy segítsünk neki.
Kiválogattuk azt, amiben holnap leszünk, ő közben a sminkünket kereste. Beújított valami bőr radírt, és azt is tesztelte rajtunk. Valami világ márkás krémet is kipróbáltunk.
Én élveztem, mert közben hasznosak is voltunk, meg nem is. :)
Kijelentették, hogy én is, és D is megyünk egy-egy kört, és arra kell mennünk gyakorolni. Sötétedéskor kimentünk az épület elé, és a deszkánkon ülve vártuk, hogy legyen már holnap. Nem jött, ezért mentünk, és segítettünk a számítógépes/pakolós/rend rakós dolgokban. 
Megnéztük kik azok akik jelentkeztek. Csak négy lány, a többi fiú. Remélem, lesz majd lány is a dobogón. Vagy esetleg nyerne. Egyébként a zsűri tagjai: Én ^^, Stella (egy másik deszkás), Krisz, és Ben, a szervező. Mi négyen, de én majd úgy pontozok, hogy D-nek is jó legyen.Nem csalás, csak egy kis protekció. De, cssss! :)

Szeptember 19. Péntek

A fiúk kiíratták magukat tegnapra, és mára gyakorolni. Ezek durván komolyan veszik!
Csak heten voltunk, illetve hatan, mert Hella reggel hányt, és nem jött.
Egy tanár sem akart így anyagot leadni, hogy majdnem a fél osztály hiányzik, ezért csendben elfoglaltuk magunk. nem mintha négy fő miatt nem lehetett volna tanulni, de ők tudják.
Szerintem felesleges volt nem tanulni, nem mintha hobbim lenne, de csak Németen, és francián tanultunk. Ott is ismételtük a szavakat, amiket már tudunk.
Nem nézhettük, ahogy gyakorolnak, mert nem akartunk egyrészt zavarni, másrészt meg megkértek. Szóval...
Írtam tovább a könyvem a laptopon, és zenét hallgattam, meg csipszet tömtem magamba.
Éppen a KoRn Word up!-ja ment, amikor benyitott Máté.
- Heló, nincs itt Dina - mondtam köszönésképp.
- Tudom, nem hozzá jöttem.
- Oké, mond. Csipszet? - nyújtottam felé. - Titok, vagy tanács, vagy más?
- Mind - nevetett fel.
- Oké, most már kezdheted.
- Van most valaki, aki bejön Dinának, és neked?
Zavartan néztem rá, mert nem értettem, hogy ezzel mire akar kilyukadni - Igen, és igen.
- Oké, ismerjük?
- De még mennyireee - nyújtottam el, miközben monoton stílusban bólogattam.
- A lányok miért, vagy mitől "olvadnak" el? Ha sráccal kapcsolatos...
- A legjobb téma. Nos - dörzsöltem meg a kezem. - Pontosan melyik lányról kellenek az infók? Várj, mosdok mindenkit az osztályból. Hella. Ő az intelligens, de ugyanakkor vicces srácokat bírja. Nem szereti, ha lenézik őt, bármi legyen az. Dina. Vidám természete miatt szerintem egy magabiztos fiú kell neki. Ha meglepné valaki valamivel, tuti a plüsstől, vagy akár a virágtól is elolvadna. A kiszámíthatatlansága miatt olyan fiú kell neki, aki vigyáz rá. Mary. Ő olyan mint Léni. Szeretnek viccelődni, d ha rajtuk viccelődik valaki, akkor de hagyják magukat. Szerintem nekik ugyan úgy, mint Hellának, a virág jönne be. Nekem a segítőkész, vicces, és sportos srácok, és barna hajúak. Olyan aki törődne velem, nem hanyagolna. én is, mint Din elolvadok, ha valaki plüsst küld. De már régóta akarok háziállatot. Várj, küldök SMS-t anyának, hogy majd szerezzen szülinapomra - pötyögtem. - Oké, ennyi. Ja, és szerintem a lányok szeretik, ha névtelenül küldik az ajándékot. Dinával már beszélgettünk ilyenről, és szerinte is. Aztán kezdjen személyesen is közeledni, átvitt értelemben, persze. És onnan tudhatod, hogy bejössz a csajnak, hogyha megosztja veled az érzéseit, elpirul, vagy zavarban van. Csak a lányok néha félreérthetőek. Ha csavargatják a hajukat, tuti befutó vagy. de egyébként jegyezd meg! Mindig add önmagad!
- Első csók?
- Ööö... Dina mesélt egy könyvről. Szent Johanna. Nézz utána. Ez úgy jön ide, hogy, Reni, vagy ki, karácsonykor jött össze a pasival, akibe szerelmes volt. Ha zenére akarsz valakivel összejönni, akkor Dinánál a Nirvana-Smells Like Teen Spirit. Az a kedvence, esetleg  Keane Somewhere Only We Know, vagy valami lassú dal, mint a Green day Boulevard of Broken Dreams. Én a Keane számot javaslom. Ez minden csajnál bejönne, mert lassú, és érzelem dús. Helláéknél valami romantikus filmbetétdal. Nálam Ariana Grande Love The Way You Lie. Rem segítettem.
- Sokat. Kösz, Kinga. Na, mentem vissza gyakorolni.
- Szia - köszöntem el, és visszafordultam a géphez.
Dina Mátéval cserélt helyet, és zavartan jött oda hozzám beszélni.
- Mit akart? - csavargatta a haját.
- Tanácsot kért, és részben rólunk faggatózott.
- Mit? Mit?
- Arról kérdezett, hogy mitől vannak oda a lányok. Konkrétan kettőnkre kérdezett rá...
- Mit mondtál?
- Hogy nézzen utána a kedvenc könyvednek, a pasi ideálod, milyen ajándékot kapj, milyen számra jönnél össze valakivel.
- Miket mondtál bővebben?
- hogy adja önmagát, de hozzád egy magabiztos, és olyan fiú kell, aki vigyáz rád. Elolvadnál a plüssöktől, vagy a virágtól ajinak. És szerintem a Nirvana számra jöjjenek össze, vagy valami lassú dalra. Említettem a keane számot, ami a könyvből van. ennyi.
- Mintha magam hallottam volna ebben a témában. Te nagyon ismersz - ölelt meg.
- Ugye?
Átmentünk a csajokhoz, és egy csomó mindent csináltunk. Beszélgettünk, pletykáltunk... Végül kiderült, hogy Léna, és Hella össze lett tévesztve, és Hella van egy szobában az a-s csajszival, aki állítólag éjjeleket telefonál, és SMS-ezik végig. Mivel a csajszi anyja spanyol, és a barátja is az. Persze tud magyarul is a fiú, de Lilla (az a-s csaj) inkább spanyolul tárgyal vele nyelv gyakorlás céljából.
A hülye, és idióta gondolataink miatt csak későn aludtunk el.