Idetévedtek

2014. január 13., hétfő

Január 10. Hétfő Part 3.

Sziasztok!
Megmondom őszintén, nem így írtam meg először, de inkább átírtam ilyenre. Lehet az jobban tetszett volna, de akkor megint a képbe jött volna Jake, Nathan, és most a haverjaik is. De remélem nem csalódtok. :)
PS.:Köszönöm, hogy vagytok nekem!!! Nélkületek írni sem lenne érdemes!
xx Kin



A kérdése meglepett, de ettől függetlenül válaszoltam.
- Igazából barátságon kívül azt, hogy olyan, mintha a bátyám lenne. Miért kérdezted? - nyitottam nagyra a szemem, válaszára várva.
- És irántam?
Egyszeriben még Jakekel való barátságomat tudtam volna órákig ecsetelni, most pedig a szám felvette az O alakot, a sokkoló kérdése miatt. Most legszívesebben a kiskori játékmackómat szorongatva vallanék be mindent, de helyette teljes sokkhatás alatt vagyok.
Gyönyörű kék szemébe bámulok, amik még mindig a válaszomra várnak.
- Hát...ööö... nem nézhetnénk inkább a filmet? - próbálom terelni a témát (megjegyzem elég bénán). Most lehet rájött, szóval nincs menekvés. Jaj.
Megpróbáltam volna a Spring Breakersre összpontosítani, de a reakciója sokkal jobban lefoglalt.
Kezével megfogta az arcomat, és megcsókolt. És Istenem, én mennyire vártam ezt a csókot! Nem pont a vérciki pizsamámban, éjjel, a koli moziszobájába képzeltem el, de nekem tökéletes volt. Hogy miért? Mert Ő csókolt meg ENGEM.
Hosszú percekig csókolt, amit az ajtó nyíló zaja szakított meg. Azonnal eltávolodtunk egymástól, a lehető legjobban, és vártuk a leszidást.
Az ajtó kinyílt, és a felügyelő egy zseblámpával a kezében benyitott.
- Ti mit csináltok itt?
- Elnézést, csak... nem tudtunk aludni... - próbáltam kimagyarázni a dolgot, persze sikertelenül.
- Takarodjatok vissza a szobátokba! - intett a kezével. - Most az egyszer elnézem nektek, de mars a szobátokba!!!

Bent egyből ugrottam az ágyba, de nem tudtam aludni. Semmi sem foglal le. Hiszen életem szerelme (oké, hogy Krisznél is ezt mondtam, de most jobban érzem azt, hogy "mellette akarom élni a mindennapjaimat") most CSÓKOLT MEG (!!!), hogy is tudnék aludni? Hosszú éjszakám lesz...



A szomorú hangulatom miatt kaptatok egy boldog részt. Nem hittem volna, hogy ilyen hangulatban posztolom ezt a részt, de ez van. Puszi.
xx Kin