Idetévedtek

2013. november 16., szombat

December 12. Vasárnap

Remélem most több komit kapok, mint az előzőhöz. :D  Ami viszont fontos, hogy egyre kevesebb az ihlet, így hetente max. kétszer lesz rész, de egyszer biztosan! :) <3 
Jó olvasást!
xx Kin


Reggel hétkor kelnünk kellett, mert tízkor indul a gépünk. Hamar sikerült elkészülnöm, így még gyors el tudtam pakolni, amit tegnap nem sikerült.
Indultam volna ki a szobából, és amikor elmentem láttam valamit az asztalon. Egy karkötő volt, és egy cetli.
Remélem tetszett London. Találkozunk nemsoká. Amikor megláttam a karkötőt, egyből rád gondoltam.
Ui.:Nathan is üdvözöl.
Jake


Felvettem a karkötőt, és pár másodpercig csak bámultam. Klassz, hogy gondolt rám. :)

Délután egyre értünk haza, és engem egyből le is raktak a sulinál. Elköszöntünk, és megbeszéltük, hogy akkor a szünet első napjkán megyek is haza, és hogy Dina is eljöhetne hozzánk a szünetben.
Bevittem a cuccaimat, és amint észrevettem, hogy Oliék szobájából jön a zaj, átmentem oda. Épp videójátékoztak.
- Ne most! - legyintett Roli, úgy, hogy ide sem néztek.
- Hát akkor jó - mondtam tettetve a bánatom. Elindultam kifele, amikor utánom szóltak. Na azért! :)

Már vagy fél órája ott hülyültem velük, amikor kinyílt az ajtó, és valaki nagy magyarázás közben belép.
- Srácok nem láttátok Ki... Kinga! - ugrott a nyakamba Léni, amitől kissé megijedtem. Hisz csak két napig voltam oda! Nem egy éveg.
- Neked is szia, Léni - paskoltam meg a hátát az ölelés közben. Közben sorra beléptek Dináék is - gondolom a nagy zajra.
- Ki kér ajcsit? - néztem szét rajtuk, és megindultunk a szobánk felé, hogy szétosszam a szuvenírt.
Mindenkinek egy-egy kulcstartót vettem, a fiúknak mást-mást. Leviék már az elején kikötötték, hogy nekik nem kell "szupcsi-ajcsi". Csak halványan céloztak, miszerint még nem ittak Angliából hozott sört... Három aji kipipálva + a csajoké. Máténak, és Ricsinek meg ötletem sem volt, hogy mit vegyek. Jake-éktől kellett tanácsot kérnem, hogy szerintük mit vigyek, de semmi. Persze egyből kiszúrtam a névre csináltatott sapijukat (baseball - miért hordják télen?), és ilyenkor történik az, hogy Kinga elkezd agyalni. Ezért is csináltattam két feliratos sapit, amire még rá is volt írva, hogy Londonból van.