Idetévedtek

2014. február 28., péntek

Május 3. Péntek

Reggel a tankönyvek közt ébredtem, a takaró pedig a lábamra volt tekerve, szóval amint felálltam, azonnal el is estem. Ez az én formám.
Tulajdonképpen ma egész nap semmit sem csináltam, csak tanultam, vagy a neten kerestem vigaszt. Egyszerűen nem tudok mit írni. A srácok alszanak, én pedig itthon szenvedek, plusz az itteni barátaim a suliban lazulnak. Diana valószínűleg alszik, ahogy Jake-ék is. Szóval... csak egy lehetőségem maradt. Filmezek, vagy olvasok.
Nos, mivel mindkettőt tettem az unalom végett, szóval megnéztem egy nemrégiben megjelent amerikai filmet, majd elkezdtem Sarah Dessen Egy felejthetetlen év... című könyvét. :)
Miután félig elolvastam a könyvet, lazításképp elkezdtem a Pretty Little Liars-t. És mondhatom, hogy az egyik kedvencem lett! :)
Remek...
Egy nap alatt összejött fél oldal. Gratulálok, Kinga. Gratu.


...



Ja, nem! :D Nos, Kevin... Kevin egy jó sztori... :D
A pályán este (egyszer befejeztem a naplót, utána mentünk ki a skacokkal) találkoztunk Kevinnel, aki (kapaszkodjak meg) Ricsi amerikai hasonmása!!! Na, most én, mint naiv ember, totál azt hittem, hogy Ricsi az, ezért magyarul kezdtem neki papolni, de értetlen fejét látva, tudtam: egy szót sem értett.
- Kim - fogta meg a vállam Logan. - Ő lenne Kevin. Nem érte a mongolt.
- Magyarul magyaráztam - durciztam. Fú, ez magyarul elég gázul hangzik. :D - Mellesleg nézd el nekem. Így néz ki az osztálytársam!
- Jó, oké - tette fel a kezét, majd elnevette magát.

Szóval, így ismertem meg Kevint. :D Tuti nyernének Ricsivel egy hasonmás versenyt.
Igazából csináltam velük képeket, és a kedvencem akkor is az lett, amelyiken a kamerába röhögök, ő peig arcon puszil. Mivel az lett a kedvencem, fogtam, és feltöltöttem profilképnek. Nem jelöltem meg rajta Kevint, elvégre tisztában van azzal, hogy ő van a képen.