Idetévedtek

2014. január 23., csütörtök

Április 21. Hétfő

Kezdenek csökkenni a kommentek ;) Minél több komi, annál hamarabb lesz rész :D <3
#thankyousomuchmydarlings



A lényege a Rolival való "kapcsolatunknak", hogy naponta háromszor kell csókolóznunk, ha megyünk valahova, akkor kézen fogva kell. Olyan poén az egész. :D Nem, de szívesebben csókolóznak a másik R betűs sráccal.

Reggel én értem be leghamarabb, ami azt jelentette, hogy a terem előtt elterülve (párnának tökéletesen megfelel a táska) eszem a kajám, ugyanis a koszt nem volt valami étvágygerjesztő.
A kabátom cipzárjával szerencsétlenkedtem, amikor egy táska "csúszott" mellém.
- Reggelt' - köszönt Ricsi, és levágta magát mellém a földre.
- Neked is - mosolyogtam.
- Mióta vagy itt? - kérdezte, miközben a táskájából szedte elő valamelyik füzetét.
- Fél órája - vontam vállat.
- Dehát negyed nyolc sincs - döbbent meg, aztán elnevette magát.
- Van ilyen - vihogtam. - Nem voltam álmos.
- Mivan, mindenki koránkelő? - visított Léna, majd az ölembe dobta a táskát, és felült a radiátorra.
- Bazdmeg, Léna - nyögtem. - Mi a franc van ebben a táskában? - kérdeztem.
- Nem találtam az órarendet, és mindent bepakoltam - harapott bele az almába, Ricsi meg rajtunk röhögött.
- Mire való akkor a suliszekrény? - próbálta visszafojtani a nevetést.
- Jaaa, tényleg - kapott a fejéhez Léni.
- Jesszus, hova kerültem...
- A sulinak nevezett pokolba - válaszolta Léna, mire Ricsivel összenéztünk, és dőltünk a röhögéstől.

- Szasztok' - érkezett meg Roli, és mellém ülve megcsókolt. Természetesen mivel mindketten barátként tekintünk egymásra, csak színpadi csók volt, de erről a többiek nem tudnak.
Fél szemmel úgy láttam, mintha Ricsi arc izmai megfeszültek volna, de lehet, hogy csak félrenéztem. Biztos. Lehet. Talán...
Persze a suli folyosóján szúrós szemmel bámultak minket a lányok. Hiszen Ricsi és Roli a suli két szingli szépfiúja. Én pedig a szerelmi háromszögünk tagja. Illetve kétszög. Van egyáltalán olyan? Na jó, a lényeg, hogy én érzek iránta valamit, ő meg legfeljebb a telefonszerződés iránt.



Délután a srácokkal filmeztem, a csajok vásárolni mentek, nekem viszont semmi kedvem sem volt. Valami akciófilmet néztek, én pedig csak ültem, mint akit szoborként raktak oda. Semmihez sem volt kedvem, ráadásul a két szépfiú közt ültem. Úgy éreztem magam, mintha valami rossz szerelmi film közebén lennénk, és a csajnak döntenie kellene. Csak annyi a különbség, hogy engem egyik fiú sem szeret, mint csajt. Inkább, mint barátot.
- Na, én megyek - álltam fel a film közepén, és bementem a szobámba netezni. A Facebook, és a Twitter is elég unalmasnak bizonyult, szóval már délután 6-kor megvoltam fürödve, és pizsiben feszítettem. Most hét van, és hallom a csajok hangját a folyosón. Megjöttek! :)