Idetévedtek

2013. július 27., szombat

Szeptember 29. Hétfő

Úgy érzem egyedül vagyok. Olyan, mintha nincs senki akire támaszkodhatni tudnék.
Ma hajnalban keltem. Annyira, hogy még csak épp kezdett világosodni. Unalmamban elkezdtem zenét hallgatni, és dúdolni.
Elkészültünk D-vel, és mentünk a suliba. Egyedül voltam, de nem gond, hisz nem én vagyok a világ középpontja. Nem is szeretném.
A koliban délután egyedül voltam (Dina randizik), és bekapcsoltam a Green day Boulevard of Broken Dreams-t, és énekeltem. Folyamatosra állítottam, és folyamatosan is énekeltem.
Fogtam a gitárom, és elkezdtem játszani a dalt. Járkáltam egy kicsit a szobámban, és énekelgettem. Volt, hogy csak egymagamban álltam, összefontam magam előtt a karom, és mosolyogva ringatóztam. Visszagondoltam a régi emlékeimre, amikhez köt a szám. Rengeteg van.
10 éves voltam. Akkor került ki ez a szám, ami azonnal a kedvencem lett. Az első versenyemre készültem a Deszka Club-ban. Borzalmasan izgultam, ami nem is csoda. Bekapcsoltam a rádiót, és épp a Boulevard of Broken Dreams ment. Megnyugtatott, és amint vége lett, hívtak, hogy én jövök. Megnyertem a versenyt, és azóta is ez a szerencse-számom.
Vagy amikor először mentem egy világversenyre.
Már kezdett meleg lenni. Így, júniusban, kezd teljesen nyári hangulat lenni. 
- Kin! Nézd, kaptunk meghívót egy világversenyre, ahova hivatalosak vagyunk. Szeretném, ha te is rész vennél rajta, így nagyobb hírneve lesz a DC-nek, és, persze, neked is. Mit szólsz?
*a verseny napján*
- Kin, tíz perc! - jött be egy magyar szervező. Most vagyok először Angliában, ami nagyon szép hely. Utoljára meghallgattam véletlenszerűen egy Green day számot, ami történetesen a Boulevard of Broken Dreams volt. Segített, mert nyertem.
És ez a szám az, ami keresztül vitt a legnehezebb dolgokon. Nem volt olyan helyzet, amikor ne "mutatott" volna megoldást. vagy ne "segített" volna.

Szeptember 27. Szombat

Köszönöm, hogy olvastok, és követitek a blogom. Tudjátok, és már nagyon régóta, talán 7 éves korom óta író akarok lenni. Ezt mindig hangoztatom is, és az anyámat ez egyszerűen nem érdekli. Szoktam neki enlíteni, hogy mennyire szeretem az olvasómait, és hogy nemrég léptük át a 3000 megtekintést, amit köszönök. Erre a magjegyzéseimre olyan lealacsonyító válaszokat kapok, mint most is. A kommenteimet akartam megmutatni, de egyszerűen csak elküldött, és mindig elismétli, hogy nem vagyok tehetséges, miközben egy munkámat sem látta. És már vagy 10 perce a Ti komijaitokat olvasom könnyezve. Illevte bőgve. Egyrészt amiatt, amit az anyám a fejemhez vágott, másrészt miattatok, hogy törődtök velem. Hogy érdekel titeket az amit csinálok, és az ahogy. Csak szeretném megköszönni, hogy vagytok nekem!



A mai nap tiszta csajos volt! Volt mozizás, szépítkezés (Hella kikönyörögte), vásárlás, fodrászat (Hella kérte, de nem bántuk), nézelődés, ruhapróbálgatás... minden, amit az Arénában szoktunk csinálni. Vagyis amit lehet. :)
Reggel (igazából délelőtt tizenegykor) indultunk plázázni.
- Hella! Mennyi parfümöt raktál magadra? - bosszankodott (jogosan) Mary.
- Nem sokat - tette fel a kezét. - Csak egy keveset...
- Ennyi nekem egy évre is sok lenne... - fújtatott, de abbahagyta, mert sok volt neki.
Még végignéztük ahogyan vitáztak (ami köbö húsz perc volt), aztán leszálltunk a buszról, és mentünk vásárolni! :)
Bent már az első boltban alapból eltöltöttünk egy fél órát, és mentünk mozizni. Egy totál-csajos-romantikus-szerelmes filmet néztünk meg, aminek mindenki örült.
Aztán jött a ruhapróbás szakasz. Volt, ahol eltöltöttünk egy egész órát, mégsem vettünk semmit.Bementünk egy parfümös boltba, ahol Dina egyből a férfi (?) részleghez ment.
- Mit veszel?
- Máténak gondoltam... Á, megvan! - kapott fel egy méregdrága parfümöt.
- Din, ez egy vagyonba kerül! - mutattam az árat jelölő cimkére.
Kijelentette, hogy a kedvenc könyvkaraktere is ilyen használ, és megveszi. Te jó ég! És rám mondják, hogy mániákus!?
Zenét hallgatva mentünk ki a kijátaton, ki az útcára, és vártuk a buszunkat.

Bent a koleszban mást sem csináltunk, csak zene-, és sorozatmaratont nyomtunk. Ja, meg Máté megkapta a parfümöt, aminek egyébként tényleg örült. Azt mondta, volt egy időszak amikor ezt használta, csak ahol vette, többé nem árulták.
Dina kedvéért megnéztünk a Teen Wolf egyik részét, aztán meg V, mint Viktőriát néztünk.:)