Idetévedtek

2014. február 9., vasárnap

Április 25. Péntek Part 2.

Minden tudásom összeszedve löktem a földre a deszkát, rárugaszkodtam a lábammal, míg a másikkal hajtottam magam - elvégre attól még, hogy lány vagyok, nem biztos, hogy egy nem épp lányos sportban nem tudok helyt állni! És ezt meg is mutattam Mr. Nagyszájnak.
Egy nagy ugrással küldtem magam a pályára amire már nem csak a srácok figyeltek, hanem a csajaik is. Nem volt rossz a figyelem központjában lenni rögtön az első amerikai napomon, de inkább lettem volna a kollégiumban, Dinával, azt átbeszélve, hogy mennyire beleestem Ricsibe, aki valószínűleg mást nem lát bennem, mint a csajt, aki nem tud deszkázni, és csak púp a hátán, ráadásul biztos vagyok benne, hogy a csókunk is a részéről egy szánalomcsók volt. Részemről meg... nos, azzal tisztában vagyok, nem részletezem.

- Jó, ezt hogy csinálod? - állt meg mellettem Mr. Nagyszáj, akinek az igazi neve Niall. Mellesleg Mary popbanda-kioktatása után a Niall-ok nekem egyből szőkék lennének (nem értem, hogy szeret annyira egy bandát, hogy az egész szobája azzal van kidekorálva. Bár pont én írom ezt, miközben a BTR koncerten nekiestem a biztonsági őrnek... Beteg ember vagyok. Betegsíges, ahogy Hella mondaná. :D ), de ez a Niall egy már-már fekete hajú, sportos, izmos srác, kinek szemei az olvadt csokira emlékeztetnek. Na, ez úgy hangzott, mintha beleestem volna, de nem. Nekem a szívem foglalt. Illetve le van foglalva az élet nagy kérdéseivel.
- Tudod... ez velem született adottság - kacsintottam, majd a lábammal meglöktem a deszkát, ami engedelmesen odagurult a gazdájához. - Niall vagyok, ez meg itt Logan - bökött a srác felé, akinek szőkésbarna haja az ég felé volt zselézve, kékesszürke szeme pedig csak úgy szikrázott.
- Ő - javítottam ki, mint vérbeli irodalommániás.
- Ki ő?
- Mármint nem ez, hanem ő - közöltem mosolyogva.
- Aha, biztos. Te ilyen irodalmi-gyík vagy? - röhögött, mire Logan mosolyogva megforgatta a szemét. Odajött mellénk még három fiú (akik eddig is itt voltak, csak távolról bámészkodtak), odajöttek (közvetlen mellém...) hozzám/hozzánk, de Mr. Izomagy átölelt a nyakamnál, mire kérdő pillantásokkal "jutalmaztam" a srácot.
- Ööö... szia - mondtam végül.
- Mit keres itt egy ilyen csinos lány? - vonogatta a szemöldökét, én pedig egyszerűen megfogtam a kezét, és letettem a vállamról.
- Először is... köszi a bókot, aranyos vagy; másodszor pedig csak annyi, hogy apa dolgozik, és szétnéztem a környéken.
- Honnan költöztél ide? Hollywoodból, vagy kicsit távolabbról, mint Dallas, vagy New Yorkból?
- Hát, kicsit még távolabbról - nevettem. - "Európa szívéből", és csak ideiglenesen.
- Tehát nem sokáig élvezhetem a társaságod?
- Tehát te ilyen szoknyavadász vagy? - kérdeztem vissza kapásból, a többiek elnevették magukat.
- Amúgy Brad vagyok. Ők pedig az ikrek, Justin és Austin - mutattam be a totál egyforma fiút, annyi különbséggel, hogy Austinnak barna haja van, Justinnak pedig szőke.
- Ilyen ikrekkel sem találkoztam még - nevettem. - Amúgy Kinga vagyok.
- Ki? Bocsi, de ez tuti valami más eredetű név...
- Igen, magyar. Szólítsatok csak Kimnek - kuncogtam, majd játékosan vállon löktek.
- Mint Kardasian? - vonták fel a szemöldöküket.
- Na, jönnek a barátnők, előre készülj fel - suttogta Logan a fülembe.
Három lány jött egymás után, mint egy rossz amerikai (khm... ez stimmel) filmben, amikor a 3 gonosz szőke lány bosszút akar állni a főszereplőn - aki jelenleg én vagyok -, és most készülnek megölni... Jaj.
- Helló, én Mercedes vagyok, ők itt Tanya, és Tammie. Te pedig...
- Kim - segítettem ki.
- Szóval Kim... Mit is keresel a pasijaink közelében? És...várj! Téged még nem láttalak itt - kapott a fejéhez. - Niall, elmagyaráznád nekünk?
- Kim most költözött ide ideiglenesen az apjával. Ennyi - hajolt Mercedeshez, hogy puszit nyomjon az arcára, ezzel enyhítve barátnője haragos hangulatán. - Ennyi - ismételte.
 - Rendben. Nos... ha nincs ellenedre Kim... akkor szívesen... körbevezetünk - mondta vonakodva, Niall pedig büszkén nézett Mercedesre.
- Igen, ez egy remek ötlet - bólogattak mögötte a lányok.
- Hát... ha nem gond - mentem bele végül, mire Tanya és Tammie vihogni kezdett (?), deközben mosolygva kaptak a karom után, és Mercedes vezetésével indultunk (mint kérőbb kiderült) a pláza felé.



A harmadik bolt után már kezdtem úgy érezni magam, mintha egy tucat Hella vett volna hatalma alá.
- És Kim... mesélnél magadról. Tudod, csak, hogy jobb barátnők lehessünk - pislogott nagyokat Tammie, és hirtelen mintha Lénát láttam volna. Tanya pedig kiköpött Mary. De ugyanakkor egy csipet Hella-viselkedés szorult beléjük.
- Most lettem gimis. Mármint középsulis... Jaj, ez így nem megy! Kérdezzetek!
- Mi most 2.-osok vagyunk - nézett Mercedes kicsit büszkén. - A srácok pedig 3.-osok, kivéve Justinékat. Ők évfolyamtársak.
- Az jó - nevettem.
- Van barátod?
- Mármint pasi barát, vagy barát barát? - Bólogatni kezdtek. - Nincs.
- Szerintem bejössz Bradnek - kuncogott Tanya, Tammie bólogatni kezdett, Mercedes pedig közbevágott.
- Ugyan! Bradnek ha bejön egy csaj, egyből bókol. Így volt? - vonta fel a szemöldökét.
- Ha a "Mit keres itt egy ilyen csinos lány" és a "Tehát nem sokáig élvezhetem a társaságod?" annak számít, akkor tulajdonképpen igen...



Otthon (mármint az ideiglenes otthonunkban) első dolgom volt, hogy bejelentkezzek Skype-ra, ahol elvileg Dina várt. Magyarországon most reggel 6 körül van, de Dinivel SMS-ben megbeszéltük, hogy fent lesz.
- Dinaaa!!! - örültem meg neki, amitől biztos felébredt.
- Nyányányá... Mármint szia Kin - pislogott nagyokat.
- Este leszel? Mármint nektek este...
- Ühüm. A srácokkal... nem baj?
- Dehogy!

Még fél óra dumálás után elküldtem a suliba, én pedig mentem fürödni.

Kiakadtam!

Sziasztok!


Nem tudom, kinek tűnt fel, de amióta megnyitottam a blogot, azóta "valahogy", "véletlenül" egyre több azoknak a blogoknak a száma, amiknek a központjában egy gördeszkás csaj áll. Lehet sz*r helyzetben, kopizhatját az enyémet, nem számít, mert "mi vagányak vagyunk!!!". Mert ők a (GoodLike fogalmazásával élve) a "SWAg Lacik". "Eddig voltak a Tóth Lacik, de most ők a SWAG Lacik".


Egyszóval: KIVAGYOKAKADVAAAA!!!!


Komolyan, elegem van mindenkibőőőől!!! 


(Aki persze nem amiatt kezdte a deszkás blogot, ne vegye magára, de én tudom, kire/kikre gondolok)

PS.: Holnap jön a rész ;)

xx Kin