Idetévedtek

2013. július 29., hétfő

Köszönöööm!!!:)

Ma pontosan egy hónapos az oldi, és eddig 8 feliratkozó, és 4000+ megtekintés van az oldalon. Nem beszélve a 200-at megközelítö kommentszámot. Sokat jelent! :)
Pusziii :) <3 <3 <3
xoxo Kinga

Október 2. Csütörtök

Holnap suli-buli, mivel egy hónapja, és egy napja van, hogy elkezdődött az iskola. Léna még mindig nem emésztette meg a tegnapi hírt, és most szerintem jól fog jönni egy kis vásárlás. Lányok vagyunk, csak a shoppingolás boldogít! meg a sírás (engem igen), tánc az esőben, zenére ugrálás, csoki evés, film nézés... na, mindegy, eltértem a témától.
Délután lecuccoltunk a koleszben, és megbeszéltük, hogy fél óra múlva tali a társalgónál.
Mi Dinnel kellemes félórát töltöttünk el. Beraktuk a The Ramones Ramones albumát, és mivel majdnem fél óra, tudtuk mikorra kell lemenni. :) A fél óra alatt elkészültünk (letusoltunk, sminkeltünk, meg hasonló lányos dolgok), és lementünk. Mindenkinél volt telefon, pénz, meg ilyesmi, és elindultunk. Egy csomó ruhát láttunk, de mi Dinnel össze akartunk öltözni.
Végül választottunk egy-egy báli rucit, ami mondhatom, nagyon jól állt rajtunk. :)
Megvettük, kifizettük, és mentünk a következő üzlet sorba. Úgy voltunk vele, hogy ha már itt vagyunk, akkor ékszereket is, és cipőket is vesszük. Mary és Léni báli ruha style-ban vásároltak, természetesen térdig érő ruhát. Hella választotta a legszebb ruhát, amit csak lehetett venni. Én is vettem volna, de rajta sokkal szebben mutatott, azt a "vegyél meg" hatást keltette. Nálam a "vegyél le" státuszban szerepelt a ruha. :) csak egy szó a változás, de sokat jelent, szóval maradt.
Mindenkinek kiválasztottuk a teljes összeállítást, própasminket készítettünk...
Mindennel elkészültünk, és vártuk a holnapot :)