Idetévedtek

2013. szeptember 4., szerda

Hírek+Fontos!

Hírek:
#Nos, visszatértem! :) köszönöm az előző két bejegyzéshez érkezett komit, mindre válaszoltam. Köszönöm azt a 3(!!!) díjat, amit kaptam a két hét alatt, nemsoká kiteszem. :)
#Kikerült az Október 26. Part 3. javított változata, de a kép, amit hozzá szerkesztettem, elveszett. :/ Valamiért HTML formátumban küldte el... :(
#És a legfontosabb:

Új blogo(ka)t nyitok!

part1. Cím: Így lettem szupersztár

remélem felkeltette az érdeklődéseteket. Amit tudnotok kell róla...:
-Ez egy fanfiction
Magyarázata, hogy miért is:
Mivel ez egy viszonylag új banda (fél éve van köbö YouTube csatornájuk), és mivel nekem lenne róluk az első(!!!!) magyar fanfic, és ahogy keresgéltem a neten, lehet, hogy a világ(!!!!!!!!!!) első fanfictionja is - persze a bandáról. :)

part2. Cím: The Big Time Rush Story

-Szintén fanfic
Tudjátok, hogy nem szeretem a fanfic-eket, de ezt muszáj írnom. megálmodtam a sztorit, és egyszerűen nem hagy nyugodni. A másik fiókomból írom majd, ne furcsálljátok.


Fontos:

#A héten valószínűleg csak négyszer tudok ezen a blogomon frissíteni. Egyszer infón, és háromszor hétvégén, de ez közel sem biztos. A lényeg, hogy 4 rész lesz egy héten.
#Kitettem egy kérdést, ami persze nincs hatással a történtre, mert már előre megírtam, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.
#Megújulunk! Új fejléc lesz, és desing. A sablon marad, nekem az tetszik. :)



Egyéb:
#Láttam pár szavazatot, amikre még nem érkezett utaló komi. Mármint lett egy "inkább töröld...", és egy "Nem" szavazat. Csak egy a baj, mert nem tudom, mi nem tetszik. Persze nem baj, hogy ilyen is érkezett, hisz a ti véleményetek számít a legjobban. Csak szeretném tudni, mi a rossz/hiba.
#Új desing-ünk lesz! Vagyis; bővül/változik a zenelista, új háttér, új színvilág, új fejléc.

Nagyjából ennyi. Ja igen... Tekintsetek be ide is:
Don't Worry Be Happy

xoxo Sz. Kinga