Idetévedtek

2014. március 19., szerda

Június 5. Kedd

5... 4... 3...
Igen, már itt tartuuunk!!! <3
xx Kin



Az ébresztő olyan hangosan szólalt meg a fejem felett, hogy konkrétan legurultam az ágyról. Igen, jobban örülnék neki, ha esti iskolánk lenne...
Egy überszupi szerelést választottam mára, hiszen azt hittem, hogy ez lesz életem legjobb napja. Hát... tévedtem.

A suliban alapból fel lettem mérgelve, mert Smink megint ott lógott nagyon jól tudjuk ki környékén (nem, arra sem méltaton, hogy leírjam a nevét!), szóval már helybe megfolytottam volna.

A sulirádióban Cher Lloyd Want U Back-je ment, amire Sminkék úgy reagáltak, hogy a padon táncoltak, amit mondanom sem kell, mindenki bámult. Nem, nem jó értelemben. Nem, kicsit sem gáz, hogy 4 lány a padon táncol, miközben kábé mindenki hülyének nézi őket. Mindegy, legalább nem én voltam megalázva. Aha, a következő szünetig.

Épp az ebédszünetben (5. óra szünete) ültem az udvaron levő asztalok egyikénél, amikor Sminkék mentek el mellettünk, és konkrétan nyakon öntöttek a jéghideg kólával.
- Jézusom, te nem vagy normális! - pattantam fel, és húzogattam a pólóm, hogy kimenjemek a hátamból a jégkockák. - Bakker! - csaptam a vizes kezem a föld felé.
- Jaj! - tette a kezét a szája elé Smink. - Sajnálom!
- Sajnálod a fenét! Tudom, hogy szándékos volt!
- Dehogy is! - nyávogta, majd közelebb hajolt. - Csak ez jár a magadféléknek.
A kezem ökölbeszorult, és szinte éreztem, hogy a tekintettemmel ölni lehetne. - Hogy érted ezt?
- Tudod te... ribanc.
Ez volt az a pillanat, amikor úgy nekiestem, hogy mindketten a földön kötöttünk ki. Az udvaron kábé mindenki minket nézett, de most őszintén?! Tettem az egészre - püföltem ahol tudtam.
Egy jól irányzott fogással megfogtam a lábát, és magamban pedig büszke voltam, hogy végre hasznát vehetem annak a tudásnak, amit nyolcadik osztályban szereztem a sok birkózás nézése végett.



- Mit képzeltek ti?
Az igazgató irodája mondhatni otthonos, kellemes, és pont a szemembe süt a nap az üvegen át, így olyan, mintha pofákat vágnék az dirinek.
Mellettem Smink heves magyarázkodásba kezdett, miszerint én mentem neki, minden ok nélkül. Igazából a végére már magasról szartam le. Persze, elvégre az én k*rva anyámat.

Végül "megúsztuk" egy igazgatóival, aztán mehettünk órára.
Amikor benyitottunk, kábé mindenki felpattant, hogy "mi volt????", mire Smink levágott egy óriási hisztit, hogy miattam (pfff) kapott egy igazgatóit. Kösszé'.