Idetévedtek

2013. október 5., szombat

November 13. Szombat Part 1.

Ma egy extrán hosszú rész publikálok nektek! :) Cupp. xoxo kinga

Ma este volt a koncert, ami nagyoooon jó volt! Természetesen nem csak ennyit írok az egész napról! :)

Reggel (vagyis délben) arra keltünk, hogy a suli mellett építik az ebédlőt. Arghh.
Olyan zavaró, hogy sokszor este (!) is felkelek arra, hogy építik, mert év elején kezdték felújítani. Elvileg most csak a székeket, és asztalokat rakják be. mindegy, nem az én bajom/dolgom.
Felöltöztünk itthoni ruhákba, megnéztünk egy filmet, é-s készültünk is a koncertre.
Én úgy döntöttem, hogy begöndörítem a hajam, de csak alul, hogy fel tudjak hozzá venni egy Obey-es sapit, míg Dina kiengedte, és ő pedig egy csövessapit kapott a fejére. Mindketten maradtunk a tipikus "swag-style"-nál. Én egy lenge blúzt vettem fel, alatta két atlétával (kezd hideg lenni), és rávettem a kabátom, amit majd szerintem le fogok venni. Dina egy ülepes gatyát, és egy vastagabb blúzt választott.
A cipő nálam maradt a Converse (örök kedvenc), míg Dina egy Supra csukát szerzett.

Viszonylag későn érkeztünk a helyszínre, de mivel már megvolt a jegyünk nem kellett "parázni".
Amikor kinyitották a koncert bejáratát mindenki elkezdett visítozni, amitől őszintén mondom, meghülyültem. Már nagyon fájt a fejem ettől a sok tinip*csa nyávogástól a fejem. Ááááá.
Letettük a kabátunkat, és vártuk, hogy elkezdődjön a koncert.
Hirtelen megvilágították a színpadot, és hangos (még az előbbinél is hangosabban) elkezdtek sipítozni.
A fiúk felkonferálták egymást (elég vicces módon), és elkezdték a számokat énekelni. Az első a Love me, Love me volt. Tök jól összeállították a listát, nekem tetszett.
Aztán, amikor a Worldwide következett, felhívtak magukhoz négy lányt. Először csak kettő volt meg, és már csak carlosnak, és Jamesnek kellett lány. Már nyúltak volna egy (számomra ismeretlen) lány felé, és a barátnőjéhez, de odalöktem Dinát, mert legyen már emlékezetes estje. :) Így történt az, hogy maga James Maslow énekelt neki. Totál lefagyva jött le a színpadról.
- Hé, jól vagy? - szóltam hozzá.
- Én voltam az egyik Wordwide-girl - mondta halálsápadtan. Majd amikor leesett neki is, elkezdett sipítozni, hogy "úramisten!!!!", és társaik. Persze jó barátnő módjára én is örültem neki. :)

Amikor vége volt a koncertnek Dinának be sem állt a szája, komolyan, annyit köszöngette meg a koncertet nekem, hogy wáááá! Meg nem tudtam volna mondani.
De mivel szerettem volna valami extrát is adni neki, le kellett ráznom... És amikor leragadt az ajándékpultnál. Ta-ta-taaa.
Mondtam neki, hogy várjon meg, csak elmegyek a mosdóba. Amit szerintem nem is hallott. Na, mindegy.
Visszamentem a színpadtérhez, ahol senki sem volt. A backstage bejáratához conultam, ahol senki sem volt. Bizos sikerült lerázni a rajongókat. Megjelent egy biztonsági őr.
- Elnézést - szólaltam meg.
- Nézd, kislány, rajongók nem jöhetnek be.
Először is, mi az, hogy kislány? Másodszor meg nekem csak egy - illetve négy - aláírás kell.
- Ugye tudja, hogy nem megyek el, amíg legalább meg nem hallgat? - vontam fel a szemöldököm.
Nagyot sóhajtott, mert gondolom már volt pár ilyen incidense.
- Csak a barátnőm szülinapjára szeretnék egy aláírt pólót adni, amit neki címezve írtak alá. Nem akarok bemenni, csak azt, hogy a szemem láttára írják alá.
Látszólag megdöbbent azon, ahogy beszéltem vele, de nekem akkor is kell az a dedikált póló. Márpedig harc nélkül nem fogom magam hagyni.

Nos, nem szerepelt az a bakancslistámon, hogy veszekedjek egy biztonsági őrrel, de ez is meglett.
- Nézze, a barátnőmnek szeretném ezt a rohadt pólót aláírni - ordibáltam, amikor a vállára vett. És mivel mérgemben spanyolul ordibáltam (jó szokásom), nem volt szerintem senki, aki érthette volna. Ahha, csak gondoltam. Mert az egyik tag épp arra sétált, és meghallotta az ordibálásom, odajött. Bizonyára értett spanyolul. Mekkora mákom van, hogy spanyolul beszélek mérgemben.
Váltott pár szót angolul a biztonságival, majd nevetve szólt a többi tagnak, hogy jöjjenek. Siker!
Elvették a pólót, és aláírták. Amint megkaptam, vigyorogva köszöntem meg, majd amikor elolvastam amit ráírtak, elnevettem magam.
"Sok boldog szülinapot, Dina. xoxo <3"