Idetévedtek

2014. március 15., szombat

Június 4. Hétfő

Csak mert szeretjük Demi Lovato-t <3 <3 <3 
Mellesleg írt Ask.fm-en <3
Mellesleg nem gondoltam volna, hogy egy olvasómmal "futok össze" az ismeretlenek.com-on (Klementina <3)
xx Kin



A múlt hét maga volt a katasztrófa! :( Jó, akkor listáznám:
  1. Ricsire rátapadt az Ella-klón, akit le nem lehet állítani róla, mert "Ricsi olyan helyes". Nem mintha én ezzel nem lennék tisztába, szóval ilyenkor jött a tipikus "én láttam előbb" vita az újak nélkül. Jó, valójában csak Helláéknak panaszkodtam.
  2. Rontottam töriből!!!!
  3. Elhagytam a szobakulcsunkat, alias nem tudtunk bemenni a szobánkba.
  4. A kívánság-hét alatt  egy bizonyos "3M" dalokat küldött nekem, amivel jól felmérgeltem magam, mert mind Amerikás volt.
  5. A Deszka Club francia részlege ki akarja tenni Stellát.

A jó dolog/dolgok:
  • Egyetlen, és a top: Kibékültünk Elláékkal! Jó, nem nagy dolog, elvégre nem voltunk összeveszve, csak a szimpátia nem volt meg. És a legklasszabb, hogy Ellának barátja lett, és nincs rászállva Ricsire, és csak azért akarja szétrobbantani őket, mert nem szimpi neki Smink, és nem akarja, hogy rosszul érezzem magam emiatt, ami igazán rendes gesztus tőle. És bármennyire is fura kijelenteni, de Zentai Daniella a barátom lett. És ezzel együtt a többi a-s csaj is :)

Reggel a Ramones egyik dalára (I Wanna Be Your Boyfriend) keltem, szóval a reggel nem indulhatott rosszul. Az már részletkérdés, hogy el lett a későbbiekben rontva.
Később elindultam a suliba (Dina otthon aludt, majd este hozza haza a cuccait), de előtte a tükör előtt ellenőriztem magam: fehér rövid ujjú póló, fekete szoknya, szintén fekete harisnya, fehér balerina cipő, és a változatosság kedvéért rózsaszín (illetve pink) blézer. Like wow, wow.
A suliban a folyosón találkoztam Elláékkal, akik megdicsértek, mert jól néztem ki. :D Arik voltak. :)
A terembe belépve a legtöbben felnéztek, hogy vajon ki az, de mivel "csak" én voltam, nem nagyon figyeltek rám. Odablattyogtam Maryékhez, akik épp a BTR-ről beszélgettek. Haha, szép emlékek. (Jó, megmaradt ez a szokás is Amerikából).
- Bakker, de megbámult! - jegyezte meg felhúzott szemmel Héli, totál vigyorogva.
- Neked is szia. Kiről van szó?
- Jaj, hát MR-ről?!
- He?
- Marosi Ricsi rövidítése, te selejt!
- Jaaa - kezdtem tátott szájjal bólogatni, mint ahogy a filmekben, amikor totál nem értik miről van szó. Várjunk csak! Én most "szóismételtem"? :(
- Hülye - forgatta a szemét, de elnevette magát.
- Na, elölről!
- Mondom jól megbámult ő - bökött "MR"-re, mire halvány mosollyal megvontam a vállam.

A szünetekben az udvaron voltam, szóval délután egy "szarok mindenre" mondattal elmentem a Deszka Clubba, hogy deszkázzak. Az kell nekem.

Bent az öltözőmben felvettem a deszkás cuccokat, a sisakot, könyök- és térdvédőket, majd felkaptam egy régebbi deszkám, és a folyosón át kigurultam a pályára. Ott egy jó ideig (röpke 2 órát) gurulgattam, mert egyszerűen nuku életkedvem volt. Ráadásul Krisz sem volt ott, Dina nem jött (jó, nem tudta, hogy megyek), szóval a két óra után a pálya közepén leültem a deszkámra, és drámaian meredtem a távolba.